Natrag
17.2.2019 21:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jug pobijedio Primorca iz Kotora

5.1.2013 @ 20:12 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Vaterpolisti Juga pobjedili su s 12:3 Primorca iz Kotora u 10. kolu Triglav Jadranske lige.

Iako u ovoj utakmici u Gružu nisu igrali Maro Joković zbog ozljede i Andro Bušlje zbog temperature, Jugaši su ostvarili prvu pobjedu u 2013. godini.

Prva četvrtina iznenađujuće je pripala gostima iz Kotora (2:3), ali sve ostalo pripalo je Jugašima, koji su s 10 golova za redom upisali devetu pobjedu u ligi. ‘Leka’ Ivović i danas je bio odličan s 4 gola, njegov reprezentativni kolega Janović dodao je 3, dok su jednom bili precizni Vranješ, Bošković, Marković, Dobud, i Pavlović. Solidni su bili i Jugovi vratari, Bijač je zaustavio 7 udaraca, a Nižić 5.

U redovima gostiju golove su postigli Marković, Fanfani i Paunović, a po 4 obrane upisali su vratari Brguljan i Krivokapić.

Slijedeću utakmicu Jugaši igraju  u srijedu, 9. siječnja u Gružu protiv Montpelliera, u 7. kolu skupine 'B' europske Lige prvaka.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana