Sport

Jug lako protiv Primorca

Jug lako protiv Primorca

Jug CO je u sklopu sedmog kola Jadranske lige očekivano u Kotoru svladao Primorca rezultatom 11:4.

U jednosmjernoj utakmici, Jug je riješio pitanje pobjednika već u prvoj četvrtini koju je dobio sa 5:1. U momčadi Juga za ovaj susret trener Fatović nije pozvao vratara Perčinića, Karača, Dobuda i Vranješa. Velika prilika se otvorila mlađim igračima pa su tako u Kotor otputovali Begović, Macan, Goreta, Zonić, Cvjetković i Marino Fatović.

Inače, za osvajača naslova prvaka 2009. godine nastupaju svi mladi igrači, pa je tako stvoren novi kolektiv koji je tek u stvaranju, a na ravno ni blizu onoga što je nekad bio.

Domaćini su ravnopravno raspodijelili svoje pogotke, od sveukupno četiri postignuta, po jedan su postigli u svakoj četvrtini s tim da su se tri igrača upisala u strijelce. Kod Juga, po dva pogotka su postigli Sutić, Marković, Bušlje i Obradović, a po jedan Janović, Joković i mladi Goreta. 

Nakon lagane pobjede protiv oslabljenog Primorca, Jugaši u osmom kolu u Gružu dočekuju splitski Mornar je u šest odigranih kola ostvario isto toliko pobjeda.
 

Jadranska liga, 7. kolo
Primorac – Jug CO 4:11 (1:5, 1:3, 1:1, 1:2)

Bazen Nikša Bućin
Gledatelja 200

Suci: Rak (Dubrovnik) i Kontić (Kotor)

VK Primorac – Kralj, Lučić, Marković, Gopčević, Nikčević, Đurović, Car 2, Popović, Brguljan, Paunović 1, Popović, Murišić 1, Krivokapić, Čučković

VK Jug CO – Vićan, Fatović, Sutić 2, Janović 1, Joković 1, Pavlović, Marković 2, Bušlje 2, Cvjetković, Begović, Macan, Obradović 2, Zonić, Goreta 1

Igrač više: Primorac 6/2, Jug CO 13/6

Peterci: Primorac /, Jug CO 1/0
 

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist