Sport

JUG CO vs JADRAN ST Večeras uzvrat polufinala prvenstva Hrvatske

JUG CO vs JADRAN ST Večeras uzvrat polufinala prvenstva Hrvatske

Praznik rada Jugaši će provesti radno. Naime, u srijedu, 1. svibnja, vaterpolisti Jug Croatia osiguranja u Splitu će igrati 2. poluzavršnu utakmicu Prvenstva Hrvatske protiv Jadrana ST.

Igrači Vjeka Kobešćaka imaju se priliku u dvokoraku plasirati u finale doigravanja PH. U prvoj su utakmici bili bolji s 13:12, iako su u 3. četvrtini imali prednost od 6 pogodaka.

Utakmicu nam je najavio trener prve momčadi, Vjeko Kobešćak: ‘Jadran je pokazao koliko je dobra momčad. Čeka nas teška utakmica protiv protivnika koji igra odlično u posljednje vrijeme i ima opravdanu ambiciju ući u finale i doći do dugo iščekivanog trofeja. Jadranu svaka pohvala na dosadašnjim igrama; mi ćemo naravno pokušati polufinalnu seriju završiti u Splitu. Mi se još uvijek tražimo, forma još uvijek nije na željenoj razini i samim time posao u Splitu će nam biti još teži.”

Prije naše utakmice, koja je na rasporedu u 21 sat, drugi susret druge poluzavršnice odigrat će Mornar i Mladost. Hoćemo li finaliste imati nakon drugih utakmica znat ćemo nešto iza 22 sata.

Tekst: VK Jug CO

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist