Natrag
25.3.2019 23:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jug CO dočekuje riječko Primorje

7.10.2011 @ 11:03 Andrea Falkoni Račić Sport

Podijelite:


Nakon poraza od Pro Recca u srijedu, vaterpolisti Jug Croatia osiguranja već u subotu, 8. listopada na svom plivalištu u Gružu dočekuju momčad Primorja Erste banke iz Rijeke. Utakmica počinje u 19 sati.

Riječ je o sportskom suparniku koji se pojačao u odnosu na prošlu godinu, kada su Riječani igrali u finalu prvenstva Hrvtaske, gdje su poraženi od Juga. Naime, u odnosu na prošlu sezonu, Primorje je dovelo nekolicinu vrhunskih igrača koje predvode hrvatski reprezentativci Muslim i Buljubašić.

Koliko Riječani ozbiljno shvaćaju ovu utakmicu dovoljno govori i podatak da je njihov trener Zoran Roje bio na susretu Juga CO i Pro Recca i snimao slabosti dubrovačke momčadi.

Pobjednik u ovom susretu steći će ogromnu prednost u samom startu sezone jer će se poredak u ligaškom dijelu natjecanja u Jadranskoj ligi računati kao startna pozicija za doigravanje u Prvenstvu Hrvatske. U Jugu su stoga svjesni kako je utakmica protiv Primorja u subotu u 19 sati u Gružu iznimno važna.

– Nismo dobro odigrali početak utakmice s Pro Reccom, ali me je ohrabrila činjenica da smo se vratili i pokazali karakter. Naravno da želimo pobijediti Primorje, to je obaveza Juga u svakoj utakmici, ali morate znati da smo mi daleko od maksimuma, a da se konti zbrajaju na kraju sezone – bio je jasan Sutić.

Trener Elvis Fatović dao je igračima slobodno jutro, dan nakon utakmice s Pro Reccom. On je, pak, došao na plivalište, i posvetio se analizi susreta s Talijanima i pripremi utakmice s Primorjem. Nije bio od velikih riječi:
– Idemo na pobjedu! – kazao je Elvis Fatović.

Utakmica 4. kola Triglav Jadranske vaterpolske lige između Jug Croatia osiguranja i Primorja Erste banke igra se u subotu, 8. listopada, a počinje u 19 sati. Sudit će Brguljan i Adžić, delegat će biti Grbin, dok će supervizor biti Rajević.
 

Komentari





O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana