Sport

JUDO TURNIR U SPLITU Odličan uspjeh naših klubova

JUDO TURNIR U SPLITU Odličan uspjeh naših klubova

Judo klub Konavle i Judo klub Župa dubrovačka nastupili su na prvom međunarodnom Memorijalnom judo turniru ‘Dragomir Tavra 2019.’ koji se održao u Sportskom centru Gripe ove subote.

JK Župa dubrovačka nastupio je sa sedam natjecatelja, a vratili su se s tri medalje. Marko Bračić osvojio je srebrnu medalju (U12 -42), kao i Lukša Bračić (U10 -30). Broncu je doma donio Tomo Kristović (U12 -55). Peta mjesta zauzeli su Paula Palameta (U14 -57), Andrea Kalacanović (U12 -40) i Marino Barać (U10 -42). Petar Pečarević ostao je bez plasmana (U12 -38).

JK Konavle Cavtat, pod vodstvom trenera Sada Bečića i Nika Đurkovića, nastupio je s 20 natjecatelja od 2004. do 2012. godišta. Ukupno su osvojili 22 medalje, čak 10 zlatnih, 5 srebrenih i 7 brončanih medalja.

S dva zlata okitila se Dalia Schmuch, kao i Ana Schmuch. Ostale zlatne medalje osvojili su Fran Obradović, Petra Đurković, Jelena Schmuch, Jako Guljelmović, Orsat Obradović i Lucija Šuljak. Dva srebra osvojila je Antonija Đurković, dok su na drugom mjestu završili i Dora Obradović, Jelena Schmuch i Ana Schmuch. Bronce su osvojili Mia Marević, Pero Šuljak, Martin Šuljak, Alessandro Bratoš, Sara Pujo, Jako Guljelmović i Mihaela Baule. Ovaj put bez medalje su ostali: Ivan Pavlin, Andrija Antun Sukurica i Leo Slomović.

-S tim rezultatima osvojili smo i Pehar za četvrto mjesto u ukupnom poretku klubova, a osim za rezultate, svu djecu treba pohvaliti za primjereno ponašanje i prijateljsko druženje tijekom cijelog puta – ističu iz kluba.

Na turniru je nastupilo oko 350 natjecatelja iz 23 kluba iz Hrvatske, Bih i Crne Gore.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist