Sport

JUDO Konavljanima dvanaest medalja u Sarajevu

JUDO Konavljanima dvanaest medalja u Sarajevu

Dvanaest medalja osvojili su mladi judoke Judo kluba Konavle Cavtat i Judo kluba Prevlaka Gruda prošle subote na jakom međunarodnom judo turniru u Sarajevu, 25. Memorijalnom kupu ‘Vinko Šamarlić’.

Zlato su osvojile Antonija Đurković i Jelena Schmuch, srebrom su se okitili Petra Đurković, Mauro Butigan i Dalia Schmuch, a broncama Mihaela Drobac, Dorotea Drobac, Luka Alfirević, Lucija Šuljak, Pero Šuljak, Ella Karamatić i Ana Schmuch. Borbe za medalju su imale Nina Banović i Antonija Musladin, a još su nastupili Sara Paula Ivušić, Luka Banović, Ivan Alfirević, Martin Šuljak, Antonio Butigan i Stijepo Drobac.

Mlade judoke, njih 20, na natjecanju su vodili trener Matko Klarić (ujedno i vođa puta) Niko Đurković i treneri Ella Karamatić i Sado Bečić.

Klub čestita svim natjecateljima na uspjehu i primjerenom ponašanju tijekom cijelog puta a posebna pohvala ovaj put ide Jeleni Schmuch koji je u kategoriji s 10 natjecatelja osvojila zlato – ističu iz JK Konavle Cavtat.

Inače, na turniru je nastupilo oko 450 natjecatelja iz 50 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Kosova.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr