Natrag
26.4.2019 02:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

JUDO KLUB DUBROVNIK 1966 Marko Vareškić peti na Europskom kadetskom kupu

29.10.2018 @ 6:41 Dulist Sport
4;4

Podijelite:

Ovog vikenda u Slovenskom Kopru, održan je Europski kup za kadete u judu, na kojemu je nastupilo 317 sportaša iz 26 Europskih država među kojima i Judo klub Dubrovnik 1966.

Marko Vareškić (-81) je danas na Europskom kadetskom kupu u Sloveniji zaustavljen na korak do medalje. Pobjedio je predstavnike Velike Britanije, Italije i Poljske dok je poražen od reprezentativaca Rumunjske i Nizozemske.
Marku Vareškiću je ovo 5. mjesto najveći uspjeh na razini Europskog kupa.

U Sloveniji su nastupili, i Josip Bulić (-81) i Nika Viđen (-57), oboje s pobjedom i 2 poraza te Marko Tomašević (-50) koji je poražen u svom prvom nastupu na ovoj razini natjecanja.

Ovog vikenda na Malom Lošinju održane su i pripreme Hrvatske judo reprezentacije na kojima su sudjelovali: Anđela Violić, Petrunjela Pavić i Ardian Sufaj.

Anđeli Violić i Petrunjeli Pavić su ovo bile završne pripreme pred Europsko Prvenstvo za mlađe seniorke koje će se održati idućeg vikenda u Gyoru (HUN), kada će obje judašice biti nositeljice u ždrijebu.

Kako bi osigurala status nositeljice, Anđela Violić prije tjedan dana nastupila na Europskom kupu u Španjolskoj, gdje joj je trebalo minimalno 7. mjesto koje je na kraju i osvojila dok je Petrunjela Pavić status nositeljica već prije osigurala.

Foto izvor: Judo klub Dubrovnik 1966

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana