Sport

JUDO Bruna Bilić i Stjepo Roko viceprvaci Hrvatske!

JUDO Bruna Bilić i Stjepo Roko viceprvaci Hrvatske!

Judaši Dubrovnika 1966. završili su svoj nastup u Rijeci na seniorskom Prvenstvu Hrvatske okitivši se sa čak 4 medalje (dva srebra i dvije bronce).

Bruna Bilić je u svom prvom nastupu na seniorskom PH postala viceprvakinja u kategoriji do 52 kg. Treba napomenuti kako je Bruna ostvarila veliki uspjeh s obzirom da je još uvijek mlađa kadetkinja te da joj je protivnica u finalu bila Andrea Bekić – jedna od najboljih hrvatskih judašica i vlasnica zlatne medalje sa Prvenstva Europe.

Srebro je osvojio i Stjepo Roko u kategoriji do 73 kg upisavši čak 4 pobjede. Stjepu je ovo bio korak naprijed u odnosu na prošlu sezonu kada je osvojio broncu.
Brončane medalje su osvojili Pero Kristić (do 100 kg) i Mara Lonza (-78 kg).

U borbi za medalju je zaustavljen Marko Raič (do 100kg) koji je završio na 5.mjestu dok su 7.mjesta osvojili Karlo Knezović (do 100 kg) i Daniel Kapac (do 73 kg). Do plasmana na 9.mjesto je došao Ardian Sufaj (do 81 kg). Bez plasman je ostao Luka Maleš koji je nastupio do 90 kg.

Uspjeh kluba su i tri suca koji su delegirani za suđenje na ovom PH, a to su: Klara Mitrović, Vinko Pančevski i Igor Janković.

Foto: Bruna Bilić na pobjedničkom postolju – prva s lijeva

Pročitajte još

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist