Grad

Judašice i judaši na prijemu u Gradu

Judašice i judaši na prijemu u Gradu

Dubrovačke judašice i judaše, osvajače medalja na nedavno održanom seniorskom prvenstvu Hrvatske, primili su zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić.

Na ovom prvenstvu srebrne medalje osvojile su Anđela Violić (JK Dubrovnik 1966) i Ivana Šutalo (JK Dubrovnik), dok su Josip Bulić i Ardian Sufaj (JK Dubrovnik 1966) te Mauricio Bratičević (JK Ura Nage) osvojili broncum, ističu iz Grada Dubrovnika.

Zamjenica Tepšić uputila im je čestitke na izvrsnim rezultatima i naglasila kako Grad nastoji što više napraviti za sport, posebno po pitanju prostora u koje se godinama nije ulagalo. Pročelnik Brčić kazao je kako je judašima na raspolaganju i nedavno otvorena nova judo dvorana u Mokošici, koju će moći koristiti svi judo klubovi, kao i dvoranu radnog naziva ”Gladijatori” u Gospinom polju, koja će biti namijenjena borilačkim sportovima, među njima i judu.

Zamjenica i pročelnik ujedno su čestitali i trenerima nagrađenih sportaša, koji su također sudjelovali na prijemu – Leonardu Buliću iz JK Dubrovnik 1966, Željku Đapiću iz JK Dubrovnik i Mariju Đapiću iz JK Ura Nage.

 

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist