Natrag
25.3.2019 15:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jučer u dvije prometne troje ozlijeđenih

23.7.2013 @ 9:31 Baldo Marunčić Crna kronika

Podijelite:

U dvije prometne nesreće koje su se dogodile jučer, 22. srpnja dvije su osobe teže, a jedna lakše ozlijeđena.

U prvoj nesreći koja se dogodila oko 7.50 sati na cesti D-8 na predjelu Nuncijata u Dubrovniku, 50-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka naletio je na 74-godišnju pješakinju koja je u tom trenutku prelazila kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. U ovoj prometnoj nesreći pješakinja je teže ozlijeđena te je zadržana na liječenju u dubrovačkoj bolnici.
 
U drugoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 19.10 sati na cesti D-8 u Mlinima, Župa dubrovačka, 63-godišnji državljanin Velike Britanije je upravljajući mopedom dubrovačkih registracijskih oznaka pretjecao skup vozila kada je zbog nedovoljne udaljenosti od desnog ruba kolnika mopedom udario u zaštitnu ogradu.
 
Uslijed udara moped, vozač i putnica 61-godišnja državljanka Velike Britanije, pali su na kolnik kojom prilikom je putnica teže ozlijeđena zbog čega je zadržana na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je 63-godišnji vozač zadobio lakše ozlijede te je nakon pružene liječničke pomoći pušten kući.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana