Natrag
25.5.2018 01:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Još uvijek traje potraga za slovenskim turistom

14.7.2012 @ 16:34 Ana Prohaska Crna kronika

Podijelite:

Pripadnici HGSS-a i dalje bezuspješno tragaju  za nestalim slovenskim turistom Miroslav P. (68 godina), koji se je u četvrtak uputio na vrh Sveti Ilija iznad Orebića, no nije se vratio do večeri, niti se javlja na mobitel.

Do sada su pripadnici  HGSS-a kojima su se priključili i pripadnici policije i vatrogasaca DVD Orebić pretraživali planinu i pristupe Svetom Iliji, no na žalost još uvijek bez rezultata. Tijekom noći i ranog jutra, umornim domačim HGSS-ovcima pridružili su se potražni psi i timovi iz Splita, Dubrovnika, Makarske i Šibenika 

Posada helikoptera HRZ-a i dežurni tim letača  spašavatelja iz Splita, zajedno sa pripadnicima HGSS Orebić ni nakon višesatne pretrage iz zraka nisu uočili nestalog turista. Potraga će se intenzivirati u popodnevnim satima jer psi po velikoj vrućini ne mogu raditi a u potrazi uz pripadnike HGSS-a iz Orebića i Dubrovnika, sudjeluju vatrogasci DVD Orebić te policija Ston i pripadnici interventne policije. 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana