Grad

JOŠ RACIONALNIJE Javna rasvjeta radit će smanjenim intenzitetom

JOŠ RACIONALNIJE Javna rasvjeta radit će smanjenim intenzitetom

Grad Dubrovnik uvodi još jednu mjeru racionalnog trošenja proračunskih sredstava te obavještava sugrađane da će tijekom idućeg tromjesečnog razdoblja javna rasvjeta raditi smanjenim intenzitetom.

To znači da će se na cijelom gradskom području smanjiti broj upaljenih rasvjetnih tijela uz zadržavanje osnovne funkcije javne rasvjete, a sve kako bi se postigle željene uštede u potrošnji električne energije.

Još u nedjelju isključena je dekorativna rasvjeta oko kompleksa Lazareta, dekorativna rasvjeta gradskih zidina od Revelina do Bokara kao i rasvjeta zgrade Pred Dvorom te Kneževog dvora. Parking ispod žičare i potez od Banja do Pila osvjetljeni su prema principu svake druge upaljene svjetiljke.

Tijekom današnjeg dana isključit će se preostali dio ambijentalne rasvjete u povijesnoj jezgri, a javna rasvjeta reducirat će se i na Stradunu, u Ulici sv. Dominika, na Peskariji i Vratima od Pila.

Zahvaljujemo građanima na razumijevanju uz napomenu da se u vremenima financijske neizvjesnosti nužno ponašati odgovorno i racionalno.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist