Natrag
24.4.2019 12:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

JOŠ MALO PA NESTALO Imate li svoju kartu za Olivera i Hausera?

30.8.2014 @ 21:00 Dulist dulist IN

Podijelite:

Još nas manje od dva tjedna dijeli do koncerta Olivera i Hausera na Lokrumu.

Budući da ovaj događaj mnogi s nestrpljenjem iščekuju, organizatori su poslali nekoliko korisnih informacija za sve koji su kupili ili će kupiti ulaznicu. Naime, u prodaji je ostalo još samo dvjestotinjak ulaznica i to putem ovlaštenih prodajnih mjesta sustava Ulaznice.hr.

Za sve posjetitelje organiziran je prijevoz brodovima, Skala, Zrinski i Argosy, iz gradskog Porta. Brodovi će krenuti u 18:45 sati i polazit će svakih 15 minuta sve do 20:00 sati.

– S obzirom na vrlo ograničeni kapacitet mjesta na brodovima i zakonsku zabranu sakupljanja većeg broja ljudi i zadržavanja u dubrovačkoj luci, organizatori mole da ne čekate zadnji trenutak za ukrcaj. Na otoku je pušenje strogo zabranjeno osim uz ugostiteljske objekte, u kojima ćete se, ukoliko dođete ranijim brodovima na otok, moći rashladiti uz raznovrsne napitke. Ugostiteljski objekti radit će već od 18 sati pa do odlaska posljednjeg posjetitelja s koncerta – upute su za sve one koji 11. rujna planiraju uživati u koncertu hrvatske legende Olivera Dragojevića i mladog violončelista Stjepana Hausera

Koncert će početi u 20:15 sati, a povratak s Lokruma iz lučice Portoč planiran je odmah po završetku koncerta oko 23:00 sata, također u turama svakih 15 minuta.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana