DuList IN

Još 20 dana do otvaranja CineStara

Još 20 dana do otvaranja CineStara

CineStar Dubrovnik, prvi multipleks u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, otvorit će se 30. svibnja 2012. godine u sklopu kompleksa Dvori Lapad, kada će biti upriličen i event svečanog otvorenja kina uz cijenjene uzvanike i specijalne projekcije.

Otvaranje multipleksa, kako je ranije najavljeno, bilo je planirano 15. svibnja, no odgođeno je za 15 dana uslijed kašnjenja građevinskih radova. Redovno prikazivanje filmova započet će 31. svibnja.

10 milijuna kuna uloženo je u CineStar Dubrovnik, multipleks kino s pet zvjezdica, kakvo jedino i priliči jednom od najljepših gradova svijeta, s ciljem da vrhunska filmska zabava bude dostupna dubrovčanima i stanovnicima okolice.

CineStar Dubrovnik bit će u potpunosti digitalizirano kino sa 3 dvorane ukupnog kapaciteta 575 sjedala. Čak dvije dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Dubrovniku predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s gigantskim platnom veličine 100 metara četvornih.

Dubrovački CineStar je upotpunio svoju ponudu sa dva VIP reda u svakoj dvorani. 74 VIP sjedala smještena su u zadnja dva reda, većih su dimenzija, izvedena su u koži i osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić kako bi gledanje filma bilo maksimalno opuštajuće i ugodno iskustvo. Za odmor i zabavu s pet zvjezdica.

U ovom najvećem kinu u županiji prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje s naglaskom da najveći svjetski hitovi u hrvatska kina dolaze istovremeno kad i u svjetska. Takvu bogatu ponudu u multipleskima Cinestar osigurava suosnivač Blitz-CineStara i vodeći hrvatski filmski distributer, tvrtka Blitz film i video distribucija. Osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja,objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru. Svi posjetitelji multipleksa CineStar Dubrovnik imat će osiguran besplatan parking.

Za potpuni užitak gledanja filmova multipleksi CineStar osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s wall to wall platnima i apsolutno najboljom svjetskom audio vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju. Na jesen će i CineStar Dubrovnik u svoju eXtreme dvoranu ugraditi najnoviji trend svjetske kinematografije: Barcov Auro 11.1 3D zvučni sustav. Dubrovčani će osjetiti potpuno uranjanje u film i ultimativni doživljaj među prvima u svijetu.

Kao i u ostalim multipleksima CineStar i u Dubrovniku će posjetitelji imati sve pogodnosti kina s pet zvjezdica: Stars Club 2X bonus kartice, Studentske kartice, Ponoćne i Skrivene premijere, filmske matineje, proslave dječjih rođendana, on-line kupnju ulaznica, ispis istih kod kuće, te najsuvremenije RealD 3D naočale koje uključuju i dječje naočale malih dimenzija. Takvom ponudom tvrtka Blitz cineStar zadovoljava sve vrhunske svjetske standarde u branši.

CineStar Dubrovnik funkcionirat će i kao event i konferencijski centar koji povezanošću video linkovima podržava konferencije od više tisuća ljudi.

CineStar Dubrovnik je deseti multipleks kojeg otvara tvrtka Blitz-CineStar i njime se broj CineStar dvorana u Hrvatskoj penje na 74, s ukupnim kapacitetom od 13075 sjedala.

CineStar poziva sve Dubrovčane, stanovnike okolice te sve one koji se zateknu u Dubrovniku 30. svibnja na svečano otvaranje 10. multipleksa CineStar u Hrvtskoj i uživaju u najnovijim filmskim hitovima.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist