Natrag
17.2.2019 21:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Joković: Zadrani su divni navijači

27.3.2013 @ 10:01 Baldo Marunčić Sport
14;14

Podijelite:

Hrvatska vaterpolska reprezentacija priprema se u Zadru za dva susreta FINA Svjetske lige, a u sastavu za oglede s Turskom i Grčkom našlo se i šest Jugaša.

Izbornik Tucak pozvao je Marka Bijača, Nikšu Dobuda, Andra Bušlju, Marka Macana, Mara Jokovića i Antuna Goretu, a uz njih odazvali su se i Josip Pavić, Petar Juraj Selem, Ivan Krapić, Fran Paškvalin, Kristijan Milaković, Ivan Buljubašić, Anđelo Šetka, Duje Živković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Paulo Obradović i Petar Muslim.

Ususret utakmici s Turskom, vaterpolisti se družili sa zadarskim mališanima i navijačima. Druženje s navijačima snimila i TV ekipa britanskog BBC-a. Mnogi su Zadrani vaterpoliste dočekali pri samom dolasku u hotel, a veliku su radost pokazali i mališani iz dječjeg vrtića za djecu s posebnim potrebama Latica. Ti mali heroji imali su brojna pitanja na koja su naši vaterpolisti spremno odgovarali. Prekrasna slika vodenih junaka i malih nasmijanih Zadrana putuje u svijet. Kao nagradu za olimpijsko zlato djeca su vaterpolistima poklonila sliku koju su sama naslikala za njih.
 
– Ovakav doček nismo mogli niti zamisliti. Ovo su divni ljudi i navijači i zahvaljujem Zadru na ljubavi prema vaterpolu i hrvatskoj reprezentaciji koju su pokazali u ova dva dana. Ovo je grad u koji ćemo se uvijek vraćati – izjavio je, preplavljen emocijama, zlatni olimpijac Maro Joković.
 
Između treninga i priprema za utakmicu s Turskom, koja se večeras u 18 sati igra na bazenu Višnjik, naši su se reprezentativci družili i s građanima Zadra na prepunom Narodnom trgu.
 
Podsjetimo, hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji u 2013. godini predstoje dva važna natjecanja. Prve su Mediteranske igre u turskom Mersinu od 19. do 26. lipnja, a potom od 22. srpnja do 3. kolovoza Svjetsko prvenstvo u Barceloni.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana