Aktualno

JK Župa dubrovačka donio deset medalja!

14 natjecatelja JK Župa dubrovačka, predvođenih trenerima Ivanom Oberanom i Ivicom Didićem sudjelovalo je na Memorijalu Miloš Mrdić – Kupu Trebinja 2015. u sportskoj dvorani u Trebinju, BIH.

Na navedenom Kupu sudjelovalo je oko 600 natjecatelja iz 60-ak klubova iz država regije. Slijedećih 7 natjecatelja JK Župa dubrovačka osvojilo je 10 medalja:

1. Iva Oberan – I. mjesto u uzrastu kadetkinja i I. mjesto u uzrastu juniorki
2. Lena Galjuf – I. mjesto u uzrastu ml. kadetkinja i I. mjesto u uzrastu kadetkinja
3. Petrunjela Pavić – I. mjesto u uzrastu ml. kadetkinja i II. mjesto u uzrastu kadetkinja
4. Adis Agović – II. mjesto u uzrastu kadeta
5. Marino Oberan – III. mjesto u uzrastu dječaka
6. Nina Miloslavić – III. mjesto u uzrastu djevojčica
7. Lucija Vučićević – III. mjesto u uzrastu djevojčica

Ženska ekipa JK Župa dubrovačka ponovno je ostvarila odličan rezultat. Već tradicionalno sjajna Iva Oberan suvereno je dominirala u svojoj i starijoj uzrasnoj kategoriji, a osim nje ovog puta je briljirala i Lena Galjuf koja je također dominirala u svojoj i starijoj uzrasnoj kategoriji. Osim njih, Petrunjela Pavić je ostvarila odličan rezultat u svojoj kategoriji i vrlo dobar rezultat u starijoj uzrasnoj kategoriji. Za općenito sjajan rezultat ženske ekipe pobrinule su se i Nina Miloslavić i Lucija Vučićević koje su također dale svoj doprinos sveukupnom rezultatu osvojivši brončane medalje.

Vrlo dobar rezultat u muškoj konkurenciji ostvario je Adis Agović koji je poražen tek u finalu. Marino Oberan je nastavio svoj niz uspjeha osvojivši brončanu medalju.

Osim navedenih osvajača medalja za JK Župa dubrovačka nastupili su: Luka Miloslavić, Maro Pavić, Blago Krtalić, Peri Adrian Puljić, Emin Agović, Dragan Oberan i Zvonimir Vučićević.

Već krajem ovog mjeseca očekuje ih nastup na vrlo jakom Uskršnjem turniru u Splitu.

Pročitajte još

LJETO U VALAMARU Night at the Oscars i animirani filmovi u Parku Maslinata

Dulist

VLADA POPUSTILA Sutra odluka o povećanju kvote za strane radnike

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist