Sport

JUDO KLUB DUBROVNIK 1966 Anđela Violić i Nika Viđen prvakinje Hrvatske!

JUDO KLUB DUBROVNIK 1966 Anđela Violić i Nika Viđen prvakinje Hrvatske!

Naslov prvakinja Hrvatske u judu osvojile su Anđela Violić (-70) i Nika Viđen (-57) iz Judo Kluba Dubrovnik 1966.

Naime, proteklog vikenda na Splitskim ‘Gripama’ održana su Prvenstva Hrvatske u judu za mlađe seniore te mlađe kadete. Anđela Violić je do zlata u konkurenciji mlađih seniorki došla uz jako zahtijevan ždrijeb pobjedivši pritom sve tri protivnice Iponom.

Nika Viđen je u konkurenciji mlađih kadetkinja nastupila u najbrojnijoj kategoriji te je uz četiri pobjede osvojila svoje prvo zlato na Prvenstvima Hrvatske.

Judo klub Dubrovnik 1966 se može pohvaliti s čak 6 osvojenih medalja (2 zlatne, 2 srebrne i 2 brončane) te osvojenim peharom za 3. mjestu u konkurenciji mlađih seniorke.

Na mlađe seniorskom Prvenstvu Hrvatske srebrne medalje su osvojili Petrunjela Pavić (-78) i Josip Bulić (-81) dok je broncu osvojio Marko Vareškić (-81) .

U konkurenciji mlađih kadeta broncu je osvojio Marko Tomašević (-50) uz četiri pobjede i jedan poraz dok je Luka Butigan (-46) zaustavljen u borbi za medalju te je zauzeo 5. mjesto.

Ovim rezultatima Judo klub Dubrovnik 1966 je po ostvarenim rezultatima na PH za mlađe seniore zauzeo jako visoko 4. mjesto u konkurenciji 28 Hrvatskih judo klubova.

Pročitajte još

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist