Aktualno

Jet2.com i ove godine leti za Dubrovnik

Jet2.com i ove godine leti za Dubrovnik

Niskotarifna britanska aviokompanija Jet2.com i ove će godine Dubrovnik, Pulu i Split povezivati s pet gradova u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Tim povodom danas je u hotelu Lapad  usluge i aktivnosti kompanije,  sustavu turističkih zajednica, hotelijerima i medijima predstavio komercijalni direktor kompanije Steve Heapy. 

Jet2.com je niskotarifna aviokompanija koja je prošle u Hrvatsku dovela oko 50 000 putnika. Što se pak tiče planova i strategije razvoja na području Hrvatske, Steve Heapy je istaknuo kako će letovi ove kompanije iz Manchestera, Leeds Bradforda, Newcastlea, Edinburgha i Belfasta, početi idućeg tjedna, a trajat će sve do kraja listopada. Također ova kompanija ove godine namjerava prevesti 300.000 putnika. Jet2.com u ovom trenutku ima flotu od 44 zrakoplova koji lete prema 48 gradova i do danas je prevezla  više od 25 milijuna putnika. Povećanje broja letova za Dubrovnik ostvarila je za 48 posto, a u 2012. uvodi i dvije nove rute – Newcastle-Dubrovnik i Manchester – Pula. Predstavljen je i njihov touroperator Jet2olidays osnovan 2007. godine, preko kojeg je samo u 2010. godini prevezla 98.000 putnika, a u 2011. godini 200,000 putnika.

Baza Jet2.com je u zračnoj luci Leeds Bradford, a lete iz osam britanskih zračnih luka, a kompanija ima velike ambicije za ovu godinu, budući da je prošle ostvarila svoj rekord prevezavši 4,2 milijuna putnika.
 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist