DuList IN

Jeste li za šah, Pictionary ili pak tresetu? Ne propustite ‘Večer društvenih igara’!

Jeste li za šah, Pictionary ili pak tresetu? Ne propustite 'Večer društvenih igara'!

‘Čovječe ne ljuti se, šah, Pictionary, Milijunaš, briškula i treseta, Monopoly… Pa LEGO kockice… Sjećate li se ovoga, dragi prijatelji, i topline prostora, zdravih osmijeha i malo ljutnje, u kojem se ovo odvijalo?’

– Nažalost, danas smo svi udaljeni jedni od drugih, ovisni i modernom dobu, tehnologiji, društvenim mrežama… Nestalo je pravog prijateljstva, duha topline, pogotovo u ovo zimsko doba, iskrenih osmjeha i druzenja! – piše Denis Pavela, voditelj udruge Sigurnost u prometu, predstavljajući novu ideju ove hvalevrijedne inicijative.

Naime, Udruga Sigurnost u prometu povodom nadolazećih blagdana organizira u subotu  17. prosinca od 17 do 20 sati ‘Večer društvenih igara’. Ovo je početak društvenih večeri koje će se održavati svake subote do kraja mjeseca siječnja u istom terminu u prostorijama Osnovne škole Ivana Gundulića u Gružu, uz napomenu kako na Badnji dan neće biti održane večeri.

– Na raspolaganju će vam biti razne društvene igre: Pictionary, Scrabble, Milijunaš, Čovječe ne ljuti se, Monopoly, briškula i treseta, ‘legići’ za najmlađe i projekcija crtića na velikom platnu… – napominje Pavela, a za kraj:
‘Svi ste dobrodošli, najmlađi, djeca, roditelji, bakice i djedovi, prijatelji, poznanici, građani. Uživajmo uz glazbu, u toplini i igrama na kojima smo se odgojili i odrasli, priklicama i čaju! Također ste pozvani da ponesete i svoje igre ako želite. Dobrodošli!’

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović