Natrag
23.4.2019 08:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jeste li spremni za sezonu?

14.2.2012 @ 16:38 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Turizma i ugostiteljstvo druga su najzastupljenija kategorija poslova na portalu MojPosao u 2011. godini, što je potvrda kako su turistički djelatnici tražena radna snaga.

A kako bi potaknuo poslodavce na pravovremenu pripremu za turističku sezonu te istovremeno osigurao veću ponudu sezonskih poslova, MojPosao i ove godine, u suradnji s partnerima, provodi akciju 'Poslovi u turizmu'.

Njen cilj je, navode s ovog portala, brži i jednostavniji pronalazak stručnih sezonskih djelatnika te povećanje mobilnosti na tržištu rada za vrijeme turističke sezone. Iz tog razloga je obiteljskim hotelima, kampovima, restoranima te café barovima diljem Hrvatske omogućena povoljnija objava oglasa od 1. veljače do 1. rujna.

Akciju podržavaju Hrvatska udruga poslodavaca, Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske i Hrvatska obrtnička komora.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana