DuList IN

Jessica Alba i Gabrielle Union u Dubrovniku, otkrile iskustva sa snimanja nove serije

Jessica Alba i Gabrielle Union u Dubrovniku, otkrile iskustva sa snimanja nove serije

Poznate hollywodske glumice Jessica Alba i Gabrielle Union prvi put borave u Dubrovniku.

Glavni razlog njihova dolaska trodnevna je NEM konferencija. Antonia Mandić, poznato medijsko lice s dvjema je glumicama ovog utorka održala Q&A putem kojih su sve prisutne upoznale sa svojom novom serijom ‘L.A.’s Finest’. Osim što imaju glavne uloge losanđeleskih detektivki, Alba i Union također su i izvršne producentice serije koju obilježavaju drama, akcija i komedija. Kad je krenula u kreiranje serije, Union je u ulozi glavne junakinje zamislila upravo Jessicu Albu koju je proslavila uloga u filmu ‘Honey’. Prvi je ovo glumački projekt Albe nakon dugo godina.

-S glumom sam se prestala baviti prije deset godina. Odlučila se uključiti i kreirati kao producentica i biti iza kamere. Počašćena sam što se Gabrielle odlučila upravo za mene. Ne vidimo zapravo žene u ovakvim ulogama i akcijskim scenama, već muškarce – rekla je Alba koja je kao i Union u glumačkom svijetu skoro 20 godina. Union ističe kako joj nije bilo teško stvarati seriju jer se radilo o dvjema snažnim ženama kao glavnim ulogama. U prosjeku snimaju 16 sati dnevno te tako provode dosta vremena zajedno, što smatraju bitnim.

-Predivno je ići na posao s osobom kao što je Jessica koja brine za svakoga oko sebe. Smiješna je i spremna uvijek za avanture – kaže Union za koju je Alba pak istaknula kako je izrazito – sportski nastrojena.

– Nemojte joj dati košarkašku loptu jer će vas ‘razbiti’. Ma nemojte ju pokušavati nadmašiti u bilo kojem sportu. Bolja je i od moga tate! Ali je loš vozač – naglasila je Alba sa smiješkom. Njena djeca nisu toliko zainteresirana za seriju, no bitno im je da ne nosi pravo oružje. Djeca Gabrielle Union njen posao cijene jedino ako im može, kako je naglasila, ‘nabaviti karte za Arianu Grande ili Drakea’. Priznaju kako su najveći obožavatelji njihovi supruzi. O nastavku serije nisu htjele puno govoriti kako ne bi otkrile zanimljive detalje, no istaknule su kako nas očekuju brojni obrati.

NEM je najvažniji četverodnevni događaj u regiji Srednje i Istočne Europe, gdje se profesionalci TV industrije okupljaju kako bi upoznali najnovije poslovne trendove i podijelili svoje najdragocjenije formule za uspjeh

Druženju s obožavateljima i profesionalncima TV industrije, prethodilo je prikazivanje epizode serije ‘L. A.’s Finest’ iz svijeta franšize Jerryja Bruckheimera. U ovoj dramskoj seriji prati se Sydney (Syd) Burnett (Union) koju ste imali mogućnosti zadnji put vidjeti u Zločestim dečkima 2 kako uništava narkokartel u Miamiju. Syd je ostavila svoju kompliciranu prošlost za sobom i sada je detektivka u losanđeleskoj policiji te ima novu partnericu Nancy McKennu (Alba), zaposlenu majku s podjednako složenom prošlošću. Burnett se mora zapitati prikriva li svojim bezrezervnim pristupom životu neku veliku privatnu tajnu. Syd i McKenna suočavaju se s najopasnijim losanđeleskim kriminalcima katkad zanemarujući pravila te postaju nezaustavljiva sila, i na ulicama i u privatnim životima.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist