Sport

#JESAM I Mihovil Španja poziva Hajdukovce na donacije!

#JESAM I Mihovil Španja poziva Hajdukovce na donacije!

Nakon javne podrške dvojice košarkaša, projekt Hajdukovih navijača donirao je i svoju podršku dao i najtrofejniji hrvatski plivač Mihovil Španja.

Španja je pozvao Hajdukovce na donacije uz poruku kako se za ostale klubove navija, a za Hajduk živi.

-Svim navijačima Hajduka treba biti iznimna čast i zadovoljstvo što je projekt prepoznao veliki sportaš i borac kakav je naš proslavljeni paraolimpijac. Nama u Udruzi to je veliki podstrek za nastaviti raditi, a nadam se i našim navijačima jasan znak kako idemo u pravom smjeru. Pozivam sve da se čim prije uključe u projekt kako bi 30. studenog izišli kao pobjednici i pokazali snagu i moć hajdukovih navijača – izjavio je voditelj projekta Tomislav Mikulić.

Podsjetimo, bilo koji iznos može se donirati u maksimalno 12 rata, i to u prostorijama Odjela za članstvo, općom uplatnicom, ali i putem web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o projektu.

Također, svoje ime i prezime na dresu može se rezervirati slanjem maila na jesmo@nashajduk.hr . U tom slučaju, svoju donaciju od 1911HRK treba uplatiti do 20. studenog, u maksimalno 12 rata, što iznosi malo više od 5 HRK dnevno.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr