Natrag
23.4.2019 08:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jelka Tepšić: Neću se kandidirati

5.3.2012 @ 15:28 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Jelka Tepšić, dosadašnja direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika, neće se ponovno kandidirati za tu funkciju.

Najavila je to u priopćenju za medije, kojeg je uputila javnosti „potaknuta interesom medija, razumljivim zbog značaja i uloge koju institucija poput turističke zajednice ima u destinacijama poput našega Grada“. Jelki Tepšić je, podsjetimo, ugovor o radu za mjesto direktorice TZ-a istekao 15. veljače ove godine, nakon čega je Turističko vijeće na čelu s gradonačelnikom Androm Vlahušićem, kao predsjednikom dubrovačke TZ, donijelo odluku o raspisivanju natječaja za čelnu poziciju ove institucije, što je u skladu sa zakonom o turističkim zajednicama i Statutom TZ grada Dubrovnika.

– Ovim putem izvješćujem da se neću kandidirati za mjesto direktora TZ grada Dubrovnika u budućem razdoblju. Proteklo razdoblje mog profesionalnog angažmana na ovom poslu bilo je izuzetno zahtjevno, te obilježeno brojnim poteškoćama i komplikacijama, no unatoč tome za TZ grada Dubrovnika i Dubrovnik kao turističku destinaciju vrlo uspješno. Vama, predstavnicima medija zahvaljujem na suradnji i iskreno se nadam da će se ovim priopćenjem ubuduće izbjeći svaka spekulacija s mojim imenom i prezimenom, pogotovo zbog raspisanog javnog natječaja za novog čelnika TZ Grada Dubrovnika – priopćila je Jelka Tepšić.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana