Natrag
25.4.2019 16:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jelena Vlahović ide na koncert 2Cellosa, a mi dijelimo još ulaznica!

7.8.2014 @ 11:41 Dulist dulist IN / duList PROMO

Podijelite:

Planetarno popularni violončelisti 2CELLOS pod pokroviteljstvom BH Telecoma 14. kolovoza stižu u Mostar.

Stoga, darujemo naše vjerne čitateljice i čitatelje DuLista vrijednim ulaznicama. Kao i jučer, treba biti najbrži i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom „2Cellos“, imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Podsjetimo, violončelisti Luka Šulić i Stjepan Houser – 2Cellos odlikovani su najvećim promotorima svoje zemlje u svijetu. Za njihov drugi koncert organizatori iz agencije Primera odlučili su se za ljetnu pozornicu Kultrno-sportskog centra Kantarevac.

Obrade pjesama Green Daya, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni „Smooth Criminal“ Michaela Jacksona, pjesme su koje može očekivati njihova publika u Mostaru, ali i neke nove obrade, budući da na tržište uskoro dolazi i njihov treći album.

Ulaznice za koncert u Mostaru se mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a i Forest lounge bar-u, u Međugorju u Caramel bar-u Park&Shop-a, te putem sustava kupikartu.ba. Čitatelji također mogu doći i do povoljnih VIP ulaznica putem internetske stranice Crno jaje. Jednu čitateljicu ili čitatelja DuLista darujemo s dvije ulaznice svaki dan do nedjelje.

Zato, pratite naš web portal www.dulist.hr i dočekajte objavu nagradne igre. Najbrža ili najbrži će, u četvrtak 14. kolovoza u 21 sat uživati u spektakularnom koncertu ovog dvojca virtuoza na violončelima. Sve novosti vezano za koncert pratite preko facebook stranice agnecije Primera.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana