DuList IN

Jelena Perčin zablistala u kaftanima

Poznata hrvatska glumica Jelena Perčin u Falkensteiner Hotel & Spa Iaderi, jednom od najluksuznijih mjesta za odmor u Hrvatskoj, zablistala je u predivnim svilenim kaftanima CROATA.

Prelijepa glumica zaštitno je lice kampanje za CROATA kolekciju kaftana ljeto 2013. – prozračnim i elegantnim, savršenima za glamurozne koktel zabave. U kaftanima CROATA svaka žena zasigurno će biti zamijećena ovog ljeta.

Croata kaftanima, koje je odjenula predivna Jelena, dominiraju uzorci egzotičnih orhideja te cvjetni uzorci koji su se sljubili s prepoznatljivom glagoljicom i narodnim motivima. Kaftani su izrađeni od najfinijih svilenih vlakana, a kombinacijom jakih i nježnih tonova i atraktivnih motiva Croata kaftani ističu žensku senzualnost, eleganciju i ženstvenost.

Jelena Perčin se, snimajući editorijal, potpuno prepustila fotografskom oku naše poznate fotografkinje Mare Bratoš, ujedno i svoje dobre prijateljice, te uživala u dobrom društvu.

„Obožavam svilu, a kaftani su predivni. Moderni su i elegantni, a posebno mi se sviđaju oni s cvjetnim uzorcima. Ljeti najviše volim odjenuti nešto lagano i drugačije, nešto što mogu odjenuti u različitim situacijama i za različite prigode. Baš zato što su tako posebni rado biram svilani kaftan u kojem mogu bez imalo razmišljanja produžiti na neku zabavu, piće ili koktel zabavu i biti elegantna“, rekla je Jelena Perčin.

Kaftani su omiljeni odjevni predmet mnogih žena te je Croata, u skladu sa modnim trendovima i željama svojih klijenata, razvila ovaj elegantan proizvod kao dio luksuzne linije CROATA Brijuni namijenjene trenucima uživanja i opuštanja na luksuznim ljetnim zabavama. U Croata kaftanima ovog ljeta svaka će žena biti zamijećena bilo da šeće gradom ili uživa u sutonu na nekoj jahti.

„Hrvati su višekratno promijenili povijest odijevanja. Već odavno hrvatske destinacije nametnule su se kao jedinstvene i neponovljive svjetske destinacije. U tom duhu i stvaralačkom zanosu rodili su se svileni kaftani CROATA. Željeli smo razviti kaftane u kojima će se žene uistinu osjećati posebno i glamurozno. Kaftani CROATA koji dolaze u dvije varijante, dužoj i kraćoj, namijenjeni su ženama sofisticiranog modnog izričaja.“ rekla je Mihaela Grnović Novaković, Art direktorica modnog brenda Croata.

 

Pročitajte još

Valamar otvorio vrata dvaju novih luksuznih odmarališta u Istri

Dulist

Vodimo vas na predstave ‘Jučer sam se sjetio plave’ i ‘Čovječja ribica’

Dulist

RAZGOVOR S ANOM RUCNER Dok sam god živa i sviram violončelo, s ponosom ću pričati o svojoj zemlji

Leona Rašica