DuList IN

Jelena Perčin o životu nakon raspada braka

Jelena Perčin o životu nakon raspada braka

Lijepa glumica i zanosna plesačica popularnog showa „Ples sa zvijezdama“

Jelena Perčin proživljava jedno od najtežih životnih razdoblja – razvod trogodišnjeg braka s Kristijanom Babićem. O tvrdnji da je razvod, nakon gubitka drage osobe, najbolnije i najstresnije iskustvo za čovjeka, za Večernji list je ispričala:

– Slažem se s tim. Nosim se sa situacijom kako kada i od dana do dana. U tu odluku nismo ušli naglo. Imali smo faze. Sada smo se razdvojili, u tijeku je faza razmatranja jer razvod je odluka koju se ne može donijeti preko noći. Barem ne ja. Nas veže jedno biće za koje oboje odgovaramo cijeli život i Lotina sudbina je uvjetovana svim mojim i našim postupcima. To je golema odgovornost i odluka koja traži osobno preispitivanje 24 sata dnevno. Ali vidjet ćemo…

Jelena i Kristijan prodali su zajednički stan, pa ona s kćeri živi sama, a takav život, priznaje, ima čak i svojih prednosti:
– Ja sam tip žene koja voli biti sama. Nikada nisam imala osjećaj da moram imati vezu i muškarca uz sebe. Uživam u svojoj samoći. Bole te neke druge stvari, a ne to što si sam. Obožavam biti kod kuće, volim kuhati i igrati se s Lotom. Imamo lijep suživot i odličnu komunikaciju, i to me puni.

Lotu, kaže Jelena, još ne zbunjuje ta novonastala obiteljska situacija.

– Kristijanov je posao i inače bio takav da je ona više vremena provodila sa mnom. Oni se viđaju svaki dan. A kada je dovede k meni, Kristijan ostane i na ručku i na večeri, mi nismo presjekli odnos. Što se tiče Lote, i dalje funkcioniramo kao obitelj i ne postavljamo stvari po principu “sada je tvoj dio dana”. I tako će uvijek biti – ističe. A na pitanje je li, kada su muškarci posrijedi, iz razvoda nešto naučila, ta odvažna žena, koja se prepušta osjećajima, simpatično zaključuje:

– Ne mogu reći da sam nešto naučila. Kod mene općenito prevladava srce, i to je zeznuto. Bila sam na razgovoru kod jednog svećenika koji mi je rekao: Znate, osjećaji su divni. Osjećaji su Božji dar, ali osjećaji nisu istina. O tome ni dandanas ne mogu prestati misliti. I vjerojatno ću do kraja života tražiti taj balans između osjećaja i istine – rekla je Jelena za Večernji list.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist