Natrag
19.4.2019 08:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jelčić poručio Vučković: “Lažete!”

13.3.2012 @ 13:17 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Sjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije, na samom početku, a prije vijećničkih pitanja, počela je burno.

Mladen Marelić (SDP) tražio je da se točka 20. prebaci na 2. mjesto i da se nazove Donošenje odluke o ukidanju odluke o nezakonitom donošenju PP Dubrovačko-neretvanske županije, dodavši kako se u njoj ne može govoriti o ''Prijedlogu zaključka o ispravci pogreške u Odluci o donošenju izmjena i dopuna Prostornog plana Dubrovačko – neretvanske županije''.

Župan Nikola Dobroslavuć odbio je takav zahtjev, pa je Marelić najavio prijavu državnom odvjetništvu zbog kako je rekao „pogodovanja pojedincima za 20.000 kvadrata građevinskog zemljišta".

Nakon toga za govornicu je izašao Petar Jeličić (SDP) koji je nekoliko pitanja postavio dožupanici Mariji Vučković.

– Nazočili ste sastanku djelatnika Hitne medicinske pomoći Ploče. Zašto ste od njih tražili da rade van radnog vremena bez naknade. Govorili ste i o glasovanju za gospodina Vejića na slijedećim izborima, dok u isto vrijeme vaš službeni automobil vozi vaš suprug – istaknuo je Jelčić.
Dožupanica Marija Vučković istaknula je kako na spomenutom sastanku nisu ništa tražili, već da su samo željeli riješiti probleme ustrojavanja hitne službe.

– Što se tiče Vejića, nemam pojma o čemu govorite. Očito je da vi  koristiti neke metode, prisluškivanja i slično dok sam ja u razgovoru s mojim stranačkim kolegama i prijateljima, koje su se koristile prije 30 – 40 godina. Slobodno vi to radite, ali mi ćemo se protiv toga boriti. A što se tiče službenog automobila on kod mene nije bio 5 mjeseci, u listopadu sam ga ostavila, premda sam radila do 8. studenog. Preuzela sam ga u prošlu srijedu i koristila do subote – odgovorila je Vučković s govornice poručivši Jelčiću da dovede svjedoke koji će potvrditi to što govori.

– Lažete, ima ljudi koji su vidjeli, ima ih i ovdje samo ne žele reći – poručio joj je iz klupe Jelčić.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana