Zanimljivosti

Jednosmjerne karte već od 270 kuna

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, putnicima nudi povoljna jednosmjerna i povratna putovanja iz Dubrovnika i u Dubrovnik na domaćim redovitim letovima, stoji u njihovom priopćenju.

Tako dvije povratne zrakoplovne karte za letove Dubrovnik-Zagreb-Dubrovnik, kao i Zagreb-Dubrovnik-Zagreb, dostupne su po cijeni već od 800 kuna, uz uvjet da dvije osobe putuju zajedno u oba smjera.

Cijena uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC), besplatan prijevoz jednog komada prtljage (do 15 kilograma) po osobi, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje. Broj raspoloživih sjedala po navedenoj je cijeni ograničen, a karte se trebaju iskoristiti do 31. ožujka 2014. godine.Vrijedi napomenuti kako su dvije povratne zrakoplovne karte po cijeni od od 800 kuna dostupne i za letove Croatia Airlinesa iz Zagreba u Split, Zadar i Pulu, kao i iz Splita, Zadra i Pule u Zagreb.

Putnici u sklopu ove ponude na dar dobivaju i Zagreb Card, karticu koja vrijedi 24 sata na dan i koja omogućuje popuste u mnogim zagrebačkim muzejima, restoranima i trgovinama, kao i niz drugih pogodnosti. Zagreb Card preuzima se u zagrebačkom Turističkome informativnom centru (Trg bana J. Jelačića 11) uz predočenje karata kupljenih u sklopu ove ponude, stoji u priopćenju.

Na redovitim domaćim letovima Croatia Airlinesa putnicima su dostupne i jednosmjerne zrakoplvone karte po cijeni već od 270 kuna. Ova ponuda vrijedi za određene letove Croatia Airinesa iz Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule u Zagreb, kao i obratno, a putovanja po promotivnoj cijeni mogu se realizirati do 29. ožujka 2014. godine.

Jednosmjerne i povratne karte po promotivnim cijenama mogu se kupiti na web stranici Croatia Airlinesa, u Kontakt centru Croatia Airlinesa i u svim poslovnicama tvrtke.

Pročitajte još

Marko Car ima najbolje kobasice!

Dulist

Proljeće lagano kuca na vrata…

Dulist

Rotarijanci u dvadeset godina donirali 25 tisuća sadnica maslina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija