Crna kronika

Jedna osoba poginula, šest teže ozlijeđeno

Jedna osoba poginula, šest teže ozlijeđeno

U proteklom tjednu na prometnicama Županije dubrovačko-neretvanske evidentirano je  19 prometnih nesreća. Jedna osoba je poginula,  šest je teže, a 14 ih je lakše ozlijeđeno, izvijestili su iz PU Dubrovačko-neretvanske.

U prošlu subotu, oko 4.30 sati, u mjestu Krvavac, u Općini Kula Norinska, 24-godišnji vozač motocikla je upravljao motociklom krećući se Ulicom kralja Tomislava kada je izgubio nadzor nad motociklom i sletio van kolnika te udario u kontejner za smeće, a potom u parkiranu prikolicu. Zbog težih ozljeda 24-godišnjak je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici. Istog dana, 27-godišnji vozač mopeda je teže ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 22.45 sati u Ulici Iva Vojnovića u Dubrovniku. Naime, on je upravljajući mopedom, pod utjecajem alkohola (1,43 g/kg), prilikom pretjecanja vozila ispred sebe izgubio nadzor nad mopedom i s istim pao na kolnik. Moped je klizeći udario u osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera. Zbog težih ozljeda 27-godišnjak je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16.45 sati, između Lumbarde i Korčule, dvije osobe su teže ozlijeđene. 28-godišnjak je upravljajući osobnim vozilom, pod utjecajem alkohola (1,27 g/kg) izgubio nadzor nad vozilom i sletio na zemljano proširenje sa sjeverne strane kolnika gdje je udario u zid poljske kućice. U ovoj prometnoj nesreći vozač i 18-godišnja putnica su teže ozlijeđeni te su zadržani na liječenju u dubrovačkoj Općoj bolnici. 

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist