Kultura

JEDINSTVENI PROGRAM U LJETNIKOVCU KABOGA Dubrovčani, požurite po svoje gratis ulaznice!

JEDINSTVENI PROGRAM U LJETNIKOVCU KABOGA Dubrovčani, požurite po svoje gratis ulaznice!

Renesansni vrt-multimedijalna interpretacija baštine u ljetnikovcu Bunić Kaboga, projekt koji osmišljava i izvodi udruga Sve ostalo je glazba u ljetnikovcu Bunić-Kaboga na Batahovini, ove će se godine realizirati u organizaciji Dubrovačke baštine, uz potporu Zaklade Caboga Stiftung i Grada Dubrovnika.

Drugi, od sveukupno četiri ovogodišnja koncerta, će se održati u ponedjeljak, 8. srpnja s početkom u 21:00 sat u ljetnikovcu Bunić-Kaboga. Posebna autobusna linija za koncert kreće u 20:30 sati s Pila sa zaustavljenjem u Vukovarskoj ulici, a povratak je predviđen u 22:45 iz ljetnikovca. Kao i do sada, Udruga Sve ostalo je glazba osigurala je određeni broj gratis ulaznica za svoje sugrađane i njihove goste, ali isključivo uz najavu na mail angela@eventlab.hr ili pozivom na mob 098 873 122.

Ovaj posebni projekt vodi nas u neko drugo vrijeme i oživljava baštinu kroz pomno osmišljenu umjetničku interpretaciju komornog ansambla udruge uz snimljene video materijale i vodstvo kroz ljetnikovac te osvježenje.

Pročitajte još

EVO ŠTO VAS ČEKA Zanimljiva gostovanja u Kazalištu Marina Držića

Dulist

U ZNANSTVENOJ KNJIŽNICI Predavanje o djelu Nikole Vitova Gučetića

Dulist

VRIJEDNA DONACIJA Luko Paljetak poklonio sliku Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist