Sport

JEDINSTVENA KADETSKA LIGA Cedevita uvjerljiva u Dubrovniku

JEDINSTVENA KADETSKA LIGA Cedevita uvjerljiva u Dubrovniku

Kadeti KK Dubrovnika poraženi su u nedjelju u sportskoj dvorani Gospino polje od vršnjaka Cedevite sa 85:50 (27:9, 14:20, 21:11, 23:10) u utakmici Jedinstvene kadetske lige.

Gost je odlično otvorio susret, a dubrovački sastav, koji je nastupio bez svog ponajboljeg igrača Antonija Petrovića, pokušao se vratiti u drugoj četvrtini. Ipak, u nastavku utakmice vidjela se razlika u kvaliteti vodeće momčadi lige (omjer 13-2).

Kod domaćina u strijelce su se upisali Stasjuk sa 16, Kriste s 12, Tolj i Koprivica s 9, Vujičić s 2 te Frka i Ajduković s 1 košem. Kod pobjednika dvoznamenkasti su bili Lukačić s 19, Bošnjak s 15 i Radović s 14 koševa.

-Ušli smo u susret mlitavo, bez potrebne energije. U drugoj četvrtini smo dokazali da možemo bolje, a kasnije su gosti rutinski odradili posao. Cedevita je razina iznad u ovom trenutku dok je nama uz to i ponestalo snage uz malu rotaciju – izjavio je trener kadeta Dubrovnika Maro Lučić.

-Utakmica dva neravnopravna protivnika. Rano smo prelomili susret pa sam pružio priliku svim igračima. Domaćini su bili hendikepirani neigranjem Petrovića, sigurno bi im puno pomogao – rekao je trener KK Cedevita Anđelko Matov.

Kadetima Dubrovnika ovo je deveti poraz, a imaju i četiri pobjede.

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist