Aktualno

Jedan nadzire, 3,6 radi!

Jedan nadzire, 3,6 radi!

Domouprava, gradsko društvo, u prošloj je godini povećala broj članova nadzornog odbora.

Dubrovačka javnost o toj je činjenici mogla saznati tek ako joj je pod ruku dopalo izvješće o radu ovog društva, koje je u posljednje tri godine nekako uspjelo ostati po strani raznih previranja, afera i svega onoga što se u pojedinim gradskim poduzećima događalo. No, bez pomnog čitanja izvješća o radu u 2011. godini i ta bi činjenica ostala nepoznata.

U Nadzorni odbor Domouprave tako su lani ušli nezavisni gradski vijećnik Milo Hrnić te SDP-ovac Marko Grgurević. Objašnjenje o povećanju broja članova nadzornog odbora s tri na pet, čime su naravno povećani i troškovi izdataka za čak 25 posto, dobili smo od samog Grada Dubrovnika u čijem je Domouprava vlasništvu:
 
ŠIROKI OBIM POSLA TRAŽI VEĆI NADZOR?!
 
– Ocijenjeno je kako je potrebno povećati broj članova Nadzornog odbora zbog širokog obima posla ove tvrtke, a samim time i veće potrebe za kvalitetnim nadzorom svih aktivnosti, s ciljem podizanja zadovoljstva korisnika usluga Domouprave – kratak je odgovor kojega je duList dobio od Grada Dubrovnika.

No, zato nam nije odgovoreno je li samo u Domoupravi napravljen ovakav potez ili ima još tvrtki u (su)vlasništvu Grada u kojima se eto ukazala potreba za povećanim nadzorom.

Više o obimu posla Domouprave, kao i članovima Nadzornog odbora tog društva, možete pročitati u novom broju tjednika duList koji se od srijede nalazi na kioscima.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist