Natrag
17.2.2019 07:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Je li zakonito raskinut ugovor o privatizaciji?

12.3.2013 @ 18:35 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Idućeg ponedjeljka, 18. ožujka s početkom u 9 sati na Trgovačkom sudu u Dubrovniku održava se ročište radi utvrđivanja činjenica je li ugovor o privatizaciji Hotela Koločep d.d. raskinut po zakonu.

Kako navodi Željko Markota, jedan od osnivača Otoka znanja, posljedica istoga je da je hotel već dvije godine pod državnom kapom.

– Možda se AUDIO I DAB predomisle i zatraže dionice Hotela natrag, a da za štete koje su počinjene upute odštetni zahtjev (kako bi i trebalo). Ovako isti insinuiraju da su počinjene štete, a nikako da to postave u dva zahtjeva: dionice uzimamo natrag, a štetu potražujemo ODMAH! I da tako proračunu RH osiguraju iznos od 50 do 150 milijuna kuna – navodi Željko Markota.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana