Natrag
20.6.2018 15:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

Je li Katanić Houdini ili policajci ne znaju vezati lisice?

15.9.2017 @ 14:08 Dulist Crna kronika
4;4

Podijelite:

Prilikom privođenja u zgradu Suda osumnjičenik za oružanu pljačku Damir Katanić uspio se na tren osloboditi lisica i policijske kontrole.

Iako je iz policijskog automobila izašao s lisicama na rukama, u trenutku kad se toliko ražestio na novinare koji su snimali njegovo privođenje, lisice su mu na neki način spale s desne ruke. Znači li to da je Katanić Houdini (mađioničar koji se proslavio bijegom iz lanaca) ili su pak policijski službenici nestručno i labavo vezali osumnjičenika?

Jer, činjenica je kako je vidno ljut Katanić, bez lisica na rukama lako mogao nasrnuti na nekog od novinara i snimatelja. I to bez ikakvih problema.

Podsjetimo, Katanić se sumnjiči da je u utorak, 12. rujna, oko 18 sati, s prethodno stvorenom namjerom da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist, ušao u nezaključani stan u Ulici Gornji Kono u Dubrovniku i uz ozbiljnu prijetnju vatrenim oružjem od 28-godišnje M.S. otuđio metalni sef u kojem se nalazila veća količina novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana