Crna kronikaUrednički izbor

Je li izbrisana video snimka premlaćivanja ispred Revelina?

Je li izbrisana video snimka premlaćivanja ispred Revelina?

Budući da se po kuloarima može čuti kako je video snimka premlaćivanja 27-godišnjeg Dubrovčanina u ranim jutarnjim satima ispred Revelina izbrisana, obratili smo se Općinskom državnom odvjetništvu koje provodi istragu.

-U sklopu istraživanja prilikom pretrage izuzeta je informatička oprema koja služi za snimanje video nadzora te će ovo državno odvjetništvo u daljnjem tijeku postupka naložiti informatičko vještačenje radi utvrđivanja postoje li snimke video nadzora, kao i na okolnost eventualnog manipuliranja tim snimkama – stoji u odgovoru Općinskog državnog odvjetništva DuListu.

Podsjetimo, mladog Dubrovčanina u ranim jutarnjim satima subote pretukao je zaštitar ispred Revelina. Prema izvješću DORH-a, zaštitar je 27-godišnjaka sapleo udarcem nogom i udario šakom u glavu, od čega je oštećenik pao na tlo gdje mu je nogom obuvenom u cipelu zadao još najmanje jedan udarac u glavu. Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je zaštitaru istražni zatvor. 27-godišnji Dubrovčanin, o čemu je DuList već pisao, tijekom jutarnjih sati proteklog četvrtka operiran je na Odjelu za maksilofacijalnu kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru Split, a posrijedi je bilo puknuće jagodične kosti.

Pročitajte još

SUKOB GAZDI Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

Dulist

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović