Grad

JAVNI UVID Uključite se u izradu plana gospodarenja otpadom

JAVNI UVID Uključite se u izradu plana gospodarenja otpadom

Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika pokrenuo je izradu plana gospodarenja otpadom Grada Dubrovnika za buduće šestogodišnje razdoblje.

Izrađen je Nacrt Plana gospodarenja otpadom za razdoblje od 2018. do 2023. godine koji se, temeljem članka 22. Zakona o održivom gospodarenju otpadom, objavljuje radi pribavljanja mišljenja, prijedloga i primjedbi javnosti.
Javni uvid u Nacrt Plana započinje 16. ožujka i traje do 18. travnja 2018. godine. Uvid u Nacrt Plana moguć je na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika te u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik, svaki radni dan od 9:00 do12:00 sati.

Tijekom javnog uvida održat će se javna rasprava 9. travnja 2018. godine s početkom u 17:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik.

Tijekom Javnog uvida javnost može dostaviti svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe (s naznakom predmeta ‘Mišljenje na Nacrt Plana gospodarenja otpadom’) na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik ili na e-mail: urbanizam@dubrovnik.hr.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist