Aktualno

JAVNI POZIVI Provjerite što Marićevo ministarstvo daje u zakup u Dubrovniku

Ministarstvo državne imovine objavilo je pozive za zakup nekretnina te kupnju stanova u njihovu vlasništvu.

Na području Dubrovnika riječ je o stanu u potkrovlju u Ulici Frana Supila kbr. 29, površine 76,41 metara četvornih, čija je početna cijena 1,65 milijuna kuna, a jamčevina iznosi 82 tisuće i 500 kuna. Rok za podnošenje ponuda je 17. travnja do 10 sati. Što se tiče dvaju javnih poziva za zakup nekretnina, radi se o nekretnini na Šetalištu Nika i Meda Pucića kbr. 3, površine 1380 metara četvornih, početne cijene 27 tisuća i 600 kuna, jamčevine 2 760 kuna, a uvjet poziva je ugostiteljsko turistička namjena. Rok za podnošenje prijava je 16. travnja do 10 sati.

Treći poziv odnosi se na magazin u zgradi na adresi uz Jezuite 3, površine 20,42 metra četvorna, početne cijene 3001, 74 tisuće kuna, a namjena mu je trgovačka, proizvodna, uredske djelatnosti, zanatske i uslužne djelatnosti. Rok za podnošenje prijava je 10. travnja do 12 sati.

Foto: Ministarstvo državne imovine

Pročitajte još

HITNA HELIKOPTERSKA SLUŽBA Nijedan radni dan nije ‘tipičan’, bitno je ostati ‘hladne glave’

Leona Rašica

KONGO, RUGLO U SRCU GRADA Smeće, smrad, štakori, pijani beskućnik i zgroženi turisti

Iva Dedo

MALO IM JE MJESTA Taksisti u Gružu stajalište ‘proširili’ i na autobusnu stanicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija