Natrag
23.4.2019 04:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Javite se za stipendije Župe dubrovačke!

11.10.2013 @ 14:35 Nikša Miletić Zanimljivosti

Podijelite:

I ove godine Općina Župa dubrovačka raspisala je natječaj za stipendije učenika i studenata za školsku, odnosno akademsku godinu 2013./2014.

Riječ je o tri kategorije stipendija, a dodijelit će se uspješnim i nadarenim učenicima i studentima, učenicima i studentima koji dolaze iz obitelji slabijeg imovnog stanja čija mjesečna primanja ne prelaze 1200,00 kn po članu obitelji, djeci koja su ostala bez oba roditelja, te djeci stradalnika Domovinskog rata.

Ove godine, kao i prošle, posebno su istaknuta i deficitarna zanimanja u Općini Župa dubrovačka koja su se se na temelju podataka Zavoda za zapošljavanje kao takva uvrstitila u natječaj za stipendije.

Općina Župa dubrovačka u ovoj školskoj odnosno akademskoj godini dodijelit će oko osamdeset stipendija za što će iz vlastitog proračuna izdvojiti više od pola milijuna kuna, a prijave se zaprimaju u Odsjeku za društvene djelatnosti do 21. listopada u podne.

Više informacija o stipendijama dostupno je na službenim stranicama Općine Župa dubrovačka.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana