Politika

JANDROKOVIĆ PORUČIO IZ STONA ‘Ova županija imat će svog kandidata na listi za Europski parlament’

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković ove je subote u Stonu sudjelovao na sastanku Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije na kojem se raspravljalo o aktualnoj političkoj situaciji, ali i predstojećim izborima za Europski parlament.

-Nakon Splita i Zadra stigli smo i u Ston u sklopu miniturneje nastavno na obilazak Hrvatske koji smo započeli u veljači kada je HDZ osnovao Europski stožer za izbore. U ovoj je županiji HDZ uvjerljivo najjača stranka. Siguran sam da će se snaga HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije vidjeti i na europskim izborima. Očekujem uvjerljivu pobjedu HDZ – a na nacionalnoj razini, a siguran sam da će i ovdašnji HDZ dati velik doprinos pobjedi – rekao je Jandroković.

Na novinarski upit koliko će se HDZ- ovaca iz Dubrovačko-neretvanske županije naći na listi za Europski parlament glavni tajnik HDZ-a odgovorio je kako je praksa stranke da županijske organizacije predlože kandidate i kandidatkinje te da se na toj listi nalazi 12 mogućih kandidata.

-Morat ćemo tražiti najkvalitetnije ljude, vodeći računa i o teritorijalnoj zastupljenosti, stručnosti kandidata kao i o tome koliko će dobro obraniti interese Hrvatske u EU parlamentu, ali s popriličnom izvjesnošću mogu najaviti da će ova županija kao jedna od najjačih imati svoga kandidata na listi – poručio je Jandroković.

Pročitajte još

POTROŠENO VIŠE OD DVA MILIJUNA KUNA HNS tvrdi: ‘Franković je mimo Gradskog vijeća platio Jonesov koncert na Stradunu’

Dulist

Jadran Barač o ‘javnoj cesti privatnog interesa’

Dulist

Kristić savjetuje Lokrumu: Kupite zgradu Atlantske plovidbe, koja je četiri puta jeftinija od ex Kapetanije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija