Politika

Jambo ponovo na čelu županijskog HSS-a

Jambo ponovo na čelu županijskog HSS-a

Na redovnoj izbornoj skupštini HSS-a Dubrovačko neretvanske županije ponovo je izabran Stipe Gabrić Jambo, a za njega je glas dalo 68 delegata.
Ante Šendo osvojio je pak 9 glasova.

Podsjetimo, članovi stranke birali su između dva predsjednika Stipe Gabrića Jamba kojeg je kandidiralo Predsjedništvo te Ante Šenda koji je sam skupio potpise. On je naime morao prikupiti 20 potpisa.

Od ukupno 93 delegata ovoj izbornoj skupštini nazočilo ih je ukupno 81, a glasovalo je ukupno 78 delegata, dok je jedan listić bio nevažeći.

-Šendo i ja nastavljamo raditi. Veliko i toplo ljudsko hvala svima. Zahvaljujem predsjedniku Hrgu i koalicijskim partnerima i smatram da će novo vodstvo županijskog HSS-a  opravdat vaše česte dolaske u Dubrovnik – poručio je Stipe Gabrić Jambo.

Za potpredsjednike izabrani su Pero Nikoletić, Zdenko Mateljak, Željko Raguž  i Željko Andrijić, za tajnicu Silvija Petrlić Saltarić a za  blagajnika Željko Alimić.

Članovi Odbora ŽO HSS DNŽ su Stijepo Bašica, Jozo Bagarić, Niko Konjuh, Jurica Krstičević, Karlo Gjurašić, Miloš Žuvela, Krešo Oršulić, Ante Lozić, Ante Veraja, te Vatroslav Vugdelija.

Pročitajte još

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist