Natrag
21.2.2019 15:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jambo ponovo na čelu županijskog HSS-a

7.12.2013 @ 13:48 Ana Prohaska Politika
4;4

Podijelite:

Na redovnoj izbornoj skupštini HSS-a Dubrovačko neretvanske županije ponovo je izabran Stipe Gabrić Jambo, a za njega je glas dalo 68 delegata.
Ante Šendo osvojio je pak 9 glasova.

Podsjetimo, članovi stranke birali su između dva predsjednika Stipe Gabrića Jamba kojeg je kandidiralo Predsjedništvo te Ante Šenda koji je sam skupio potpise. On je naime morao prikupiti 20 potpisa.

Od ukupno 93 delegata ovoj izbornoj skupštini nazočilo ih je ukupno 81, a glasovalo je ukupno 78 delegata, dok je jedan listić bio nevažeći.

-Šendo i ja nastavljamo raditi. Veliko i toplo ljudsko hvala svima. Zahvaljujem predsjedniku Hrgu i koalicijskim partnerima i smatram da će novo vodstvo županijskog HSS-a  opravdat vaše česte dolaske u Dubrovnik – poručio je Stipe Gabrić Jambo.

Za potpredsjednike izabrani su Pero Nikoletić, Zdenko Mateljak, Željko Raguž  i Željko Andrijić, za tajnicu Silvija Petrlić Saltarić a za  blagajnika Željko Alimić.

Članovi Odbora ŽO HSS DNŽ su Stijepo Bašica, Jozo Bagarić, Niko Konjuh, Jurica Krstičević, Karlo Gjurašić, Miloš Žuvela, Krešo Oršulić, Ante Lozić, Ante Veraja, te Vatroslav Vugdelija.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana