Politika

JAMBO ‘OPLEO’ PO MOST-U ‘Vi ste sekta, zaposlili ste 60 ‘rodijaka’ i kumova’

JAMBO 'OPLEO' PO MOST-U 'Vi ste sekta, zaposlili ste 60 'rodijaka' i kumova'

Županijski vijećnik Stipo Gabrić Jambo tijekom rasprave o prijedlogu MOST-ovaca, ali i županova protuprijedloga, ‘opleo’ je po vijećnicima MOST-a i njihovu prijedlogu kojeg je odbio podržati te je istaknuo da stanje u metkovskom domu zdravlja nije tako katastrofalno kakvim se prikazuje.

-Što se tiče Doma zdravlja u Metkoviću, imamo kadrovskih problema, medutim, reći da je stanje tamo katastrofalno nije bas točno, smatram da je zadovoljavajuće, iako naravno može biti bolje. Grad Metković ove godine imao je 23 milijuna poreznih prihoda više nego prošle godine. Može godišnje u skladu s time izdvajati za specijalizacije i tako bi se zadovoljila potreba u zdravstvu. Što se tiče Opće bolnice Dubrovnik, ne idem tamo često, ali sam neki danvodio ženu. Tamo ju je na ultrazvuku pregledala predsjednica Županijske skupštine koja mi je rekla kako je njezin aparat ‘crko’ i kako radi na posuđenome. Potrudit ću se da nabavimo jedan vrlo dobar ultrazvučni aparat za dubrovačku bolnicu – rekao je vijećnik Jambo, a onda se osvrnuo na MOST-ovce i vijećnika Jerkovića.

-Četiri ste godine bili na vlasti u Metkoviću i niste ni s četiri lipe pomogli zdravstveni sustav. Jerkovići, vi ste sekta, populistička jalova stranka. Župane, podržat ću vaš prijedlog. Treba doći na nulu i izborit se od HZZO-a da koliko trošimo toliko i dobijemo – rekao je Stipo Gabrić Jambo.

Vijećnik Jerković mu je replicirao kako su ‘milijuni potrošeni kad je on bio u vlasti, a Jambo mu nije ‘ostao dužan’.

-Što se tiče Doma zdravlja, kad je bila prethodnica, županica Mira Buconić, poslano je četiri, pet ljudi na specijalizaciju. Za četiri godine vlasti, niste uspjeli zaposliti jednog liječnika, ali ste zaposlili jedno 60 rodijaka i kumova. Vaš politički tajnik je zaposlio tri prva rođaka, jednog u Vatrogasnu postrojbu, jednog u HEP, jednog u Hrvatske vode – uzvratio mu je Jambo.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist