Politika

JAMBO O PETROVU ‘Obični blefer, i on i Grmoja’

Nakon sjednice predsjedništva Hrvatske seljačke stranke, na kojem se među ostalim razgovaralo i o sastavljanju Vlade, medijima se obratio i Stipe Gabrić Jambo, bivši gradonačelnik Metkovića.

Jambo je bio odrješit u komentarima na Petrova, koji ga je nakon 16 godina zamijenio na mjestu gradonačelnika.

– Petrov je prevario građane grada Metkovića i on je jedan obični blefer, on i Grmoja. Samo mi smo u Metkoviću to brzo pročitali i dobio je svega 700 glasova od 9.000. Znači u Metkoviću su ga ljudi pročitali. U Metkoviću nije pomakao šalicu od kave dva milimetra u ove dvije i pol godine – kazao je Jambo, a prenosi Dnevnik.hr.

U lipnju prošle godine USKOK je podignuo optužnicu protiv Jamba i još dvije osobe, a tereti ih se za zlouporabu položaja i ovlasti, zlouporabu obavljanja dužnosti državne vlasti, protuzakonito posredovanje te zlouporabu obavljanja dužnosti državne vlasti u pomaganju.

– Metković je jedna pogranična kasaba, nijedan projekt nije donio, raskinuo je ugovor sa svjetskom bankom koji bi u Metkoviću riješio pitanje budućnosti u sljedećih 300 godina, pročiščavača i glavnih kanalizacijskih kolektora, on je to raskinuo iz samo njemu znanih razloga. On sada ucjenjuje već dva mjeseca cijelu Hrvatsku, od tih silnih reformi, od te sekte MOST, jer to je jedna molitvena sekta, znate koje su ostale reforme, šest ministarstava i na prvoj krivini će on iskočiti iz vlaka i vjerojatno ćemo imati za šest mjeseci nove izbore. To je ekipa koja u životu ništa nije radila, vidite ovih mojih 10 ruku, ja obrađujem 300 hektara i magistar sam agronomije, možda sam ja jedini seljak u HSS-u. Ja stvaram novu vrijednost svake godine, a mi uvozimo goleme količine hrane. Naša jedina šansa, ove napaćene države, je poljoprivreda, jer tu možemo proizvoditi – dodao je, a prenosi Dnevnik.hr.

Na pitanje je li razočaran što je njegova stranka u koaliciji s MOST-om rekao je da je ‘on zapravo sretan’, a više o samom sastanku i Jambovim komentarima pročitajte ovdje.

 

Pročitajte još

Penava izlazi na izbore sa Škorovim Domovinskim pokretom

Dulist

Hodžić za DuList: Bošnjaci moraju imati svog vlastitog zastupnika u Saboru

Dulist

GRADSKO VIJEĆE ODLUČUJE Ukida se bivši Medovićev odjel za imovinu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija