Politika

Jambo i Kerum – blagoslovio Friščić

Prije 4 godine u jednoj teškoj utakmici u X. izbornoj jedinici bio je Ivo Sanader i HDZ s puno novaca. Mi smo bili mladi, ja sam bio mladi HSS-ovac i dobili smo mandat. 

Danas je stranka narasla, nabujala je kao Neretva za vrijeme poplava. Imamo mnogo ljudi i mnogo članova i danas smo partner, stranka koju svatko želi. I tako je pokrenuta inicijativa između zajedničkih prijatelja Keruma i mene. On je moj poslovni partner I prijatelj. Nismo, kad je u pitanju ova tema još popili kavu, ali lagano ćemo se dogovoriti jer to donosi dobro i HSS-u, jer to donosi dobro i Hrvatskoj građanskoj stranci – rekao je Stipo Gabrić Jambo nakon što mu je vrh stranke dao zeleno svjetlo za pokretanje predizborne suradnje HSS-a i Hrvatske građanske stranke na čelu sa Željkom Kerumom.

– Na današnjoj sjednici Izbornog stožera dana je suglasnost Stipi Gabriću Jambu kao koordinatoru 10. izborne jedinice i profesoru Smoliću kao koordinatoru 9. izborne jedinice da se može stupiti u kontakt, razgovarati, prije svega programski, jer mi smo svoj program usvojili, pa onda i interesom kraja na kojima ovi stožeri djeluju i za koje se kroz dužnosnike zalažu, vezano uz uspostavu kontakata, a ako se postignu određeni dogovori, da se informira predsjedništvo – potvrdio je Jambovu inicijativu predsjednik HSS-a Josip Friščić.

O ovoj temi za Dnevnik 3, progovorio je i Željko Kerom. Naglasio je da je spreman razgovarati o toj koaliciji, ali nije iz igre izostavio niti Milana Bandića.
– Kad bi se kalkuliralo i gledalo koliko je Bandić dobio glasova na predsjedničkim izborima da mu sada svaki treći da glas bio bi to odličan rezultat. Bit će tu razgovora – zaključio je Kerum.
 
 

Pročitajte još

EVO KOGA JE PLENKOVIĆ SVE SMIJENIO Nova ministrica poljoprivrede Pločanka Marija Vučković

Dulist

MARO KRISTIĆ ‘Građani su svjesni da je do prekida sjednice došlo zbog nedostatka hrabrosti vladajuće većine’

Dulist

PLENKOVIĆ STIŽE U DUBROVNIK U nedjelju će otvoriti pročistač u Komolcu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija