Natrag
19.2.2019 16:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jadranske igre stigle do Mljeta

27.7.2012 @ 16:08 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Četvrti, ujedno i posljednji dan višednevnog kvalifikacijskog ciklusa Jadranskih igara za Regiju 4, zatvorit će se posjetom jednom od najatraktivnijih nacionalnih parkova u Hrvatskoj. .

Vesela putujuća karavana Jadranskih igara prvi put stiže na Mljet, i to u naselje Pomena ovog petka, 27. srpnja s početkom u 20 sati.

– Upravo na Mljetu zatvaramo kvalifikacijske susrete za Regiju 4 , stoga je ovo posljednji poziv i šansa svima onima koji su željni igre i odlične zabave da nam se pridruže te da postanu dijelom ove najveće putujuće ljetne atrakcije na Jadranu – najavljuju organizatori, koji sve pozivaju da im se pridruže već u 19 sati na rivi kada stižu najmlađi natjecatelji Jadranskih igara, na Lino Jadranskim igrama Junior.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana