Natrag
20.2.2019 04:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jadranka Kosor izbačena iz HDZ-a!

1.3.2013 @ 12:49 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Jednoglasnom odlukom članova Visokog časnog suda Jadranka Kosor isključena je iz HDZ-a.

Visoki časni sud zaključio je kako je svojim ponašanjem i istupima prekršila Statut koji ju obvezuje da svoje mišljenje iznosi na tijelima stranke. Odluka je nepravomoćna i Kosor se može žaliti. Konačnu odluku o žalbi donosi Predsjedništvo stranke.

Kosor je ponovila kako je u medijskim nastupima koji joj se stavljaju na teret samo govorila istinu o tome da zadnjih 18 godina HDZ nije detuđmaniziran i dekroatiziran i zapušten. Upitana kakvi su joj planovi ukoliko bude isključena iz stranke, Kosor nije konkretno govorila rekavši samo da ćemo o tome razgovarati.

Sukladno Statutu HDZ-a, Visoki časni sud bivšoj predsjednici strankeJadranki Kosor, osim isključenja, mogao je izreći mjeru ukora, oduzimanja dužnosti u stranci, mjeru uvjetnog isključenja ili mjeru.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana