Natrag
20.3.2019 00:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

JADRAN BARAČ: Evo što stoji u mišljenju Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa

11.12.2018 @ 16:28 Dulist Politika

Podijelite:

Nakon što je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odlučilo kako zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić nije u sukobu interesa zbog sudjelovanje u izradi idejnog rješenja tvrtke Primorje gradnja, oporbeni su vijećnici od gradonačelnika Frankovića tražili objavu korespodencije između Grada i Povjerenstva, tj. sadržaj gradonačelnikova dopisa Povjerenstvu te dokumente koji su dostavljeni u svrhu donošenja mišljenja.

U jeku ‘rata priopćenjima’ cjelokupno je mišljenje Povjerenstva ovog utorka medijima proslijedio šef dubrovačkog SDP-a Jadran Barač. U nastavku donosimo sadržaj mišljenja Povjerenstva.

Mišljenje Povjerenstva za sukob interesa-Tokić

Podsjetimo, zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić bila je suspendirana s dužnosti zamjenice do pravorijeka Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. Razlog tome njezino je sudjelovanje u izradi idejnog rješenja tvrtke Primorje gradnja, koja je, podsjetimo, iskazala interes za kupnju 700 ‘kvadrata’ gradskog zemljišta u Janjinskoj ulici. Iako je Tokić s Primorje gradnjom ugovor potpisala prije nego što je uopće postala HDZ-ovom kandidatkinjom za zamjenicu gradonačelnika, Mato Franković je želio otkloniti svaku sumnju u mogući sukob interesa.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana