Politika

JADRAN BARAČ: Evo što stoji u mišljenju Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa

Nakon što je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odlučilo kako zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić nije u sukobu interesa zbog sudjelovanje u izradi idejnog rješenja tvrtke Primorje gradnja, oporbeni su vijećnici od gradonačelnika Frankovića tražili objavu korespodencije između Grada i Povjerenstva, tj. sadržaj gradonačelnikova dopisa Povjerenstvu te dokumente koji su dostavljeni u svrhu donošenja mišljenja.

U jeku ‘rata priopćenjima’ cjelokupno je mišljenje Povjerenstva ovog utorka medijima proslijedio šef dubrovačkog SDP-a Jadran Barač. U nastavku donosimo sadržaj mišljenja Povjerenstva.

Mišljenje Povjerenstva za sukob interesa-Tokić

Podsjetimo, zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić bila je suspendirana s dužnosti zamjenice do pravorijeka Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. Razlog tome njezino je sudjelovanje u izradi idejnog rješenja tvrtke Primorje gradnja, koja je, podsjetimo, iskazala interes za kupnju 700 ‘kvadrata’ gradskog zemljišta u Janjinskoj ulici. Iako je Tokić s Primorje gradnjom ugovor potpisala prije nego što je uopće postala HDZ-ovom kandidatkinjom za zamjenicu gradonačelnika, Mato Franković je želio otkloniti svaku sumnju u mogući sukob interesa.

Pročitajte još

AKO POSTANE POVJERENICA Šuici se ‘smiješi’ vrtoglava mjesečna plaća

Dulist

HDZ ‘OPLEO’ PO SDP-U ‘Barač je treći put izdao interese Grada’

Dulist

BARAČ TVRDI Konzervatori uopće nemaju ovlast za dati ‘amen’ bankomatima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija