Natrag
26.4.2019 09:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

IZVRSNE VIJESTI! Otvoren Neurorehabilitacijski centar robotikom Poliklinike Glavić u Zagrebu

19.4.2017 @ 16:29 Dulist Aktualno
2;2

Podijelite:

U glavnom hrvatskom gradu otvoren je Neurorehabilitacijski centar robotikom Poliklinike Glavić.

– Kad osjećaš da si nekome vjerojatno posljednja nada za oporavak onda ista postaje tvoja obaveza učiniti sve da ju ostvariš. S velikim ponosom i nestrpljenjem ističemo kako je Poliklinika Glavić proširila svoje poslovanje te je neurorehabilitacijskom odjelu u Dubrovniku, nakon nebrojenog broja upita i želja naših pacijenata, pridružen Neurorehabilitacijski centar robotikom Poliklinike Glavić u Zagrebu – poručili su iz Poliklinike Glavić u objavi na svojoj službenoj Facebook stranici.

Neurorehabilitacijski centar prvi ovakve vrste u aktivnom liječenju i neurorehabilitaciji neuroloških pacijenata u ovom dijelu Europe, ujedno je i najveći regionalni centar rehabilitacije robotikom te zahvaljujući kvaliteti i profesionalnosti rada nosi priznati naziv ‘Hocoma – Neurorehabilitation referent center for Eastern Europe’ dodijeljen od strane jednog od najvećeg svjetskog proizvođača robotskih uređaja.

Centar se nalazi unutar poznatog poslovnog centra ‘Green Gold Centar’, na adresi Radnička cesta 54, u Zagrebu i raspolaže velikim brojem najmodernijih i najinovativnijih robotskih uređaja današnjice, švicarskih tvrtki ‘Hocoma’ i ‘Tyromotion’. Uz veliki ‘open-space’ rehabilitacijski prostor, centar posjeduje i najmodernije opremljene ordinacije čime će na jednom mjestu biti objedinjena cjelokupna rehabilitacija od prvog do posljednjeg dana boravka pacijenta.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana