Natrag
24.4.2019 08:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

IZVANREDNI STUDIJ Stiže ‘Financijski menadžment’, a nastava će se odvijati u Pločama

14.10.2016 @ 17:17 Dulist Aktualno

Podijelite:

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izdalo je dopusnicu Sveučilištu u Dubrovniku za izvođenje specijalističkoga diplomskog stručnog studija Financijski menadžment.

Studij će se izvoditi kao izvanredni studij u Pločama, od ove, akademske 2016./2017. godine, traje dvije godine a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica financijskog menadžmenta s kraticom struč. spec. oec. Prethodno je studij pozitivno ocijenilo Povjerenstvo za unutarnji sustav osiguravanja i unapređivanja kvalitete, pozitivno su ga recenzirala dva recenzenta, pa je Senat, na svojoj 125. sjednici, održanoj 17. prosinca 2015., donio Odluku o prihvaćanju ovog studija.

Studij je nastavak preddiplomskog stručnog studija Financijski menadžment koje Sveučilište izvodi već petu godinu. Pozitivno mišljenje o ishodima učenja ovoga studija u procesu izdavanja dopusnice dali su: Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Dubrovnik, Hrvatski zavod za zapošljavanje-Područni ured Dubrovnik, Jadransko osiguranje d.d. podružnica Dubrovnik, Zračna luka Dubrovnik d.o.o.

Upisna kvota
Studenti će ovaj studij upisivati u statusu izvanrednih studenata i upisna kvota je 20. Prijave za upis zaprimat će se od 17. do 20. listopada 2016. Sve potrebne informacije mogu se naći na stranicama Sveučilišta www.unidu.hr, ili dobiti telefonom na broj: 445 725 i na e-mail adrese: lidija.jovic@unidu.hr i matea.matic@unidu.hr.

Uvjet upisa
Specijalistički diplomski stručni studij može upisati osoba koja je završila odgovarajući stručni preddiplomski studij iz područja „Ekonomije i Poslovne ekonomije“.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana