Natrag
19.2.2019 18:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

Izvanredna sjednica Skupštine DNŽ 17. rujna

8.9.2012 @ 12:23 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Izvanredna sjednica županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije najavljena je za 17. rujna, i to na temu ratifikacije Ugovora o granici Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koji su 1999. godine potpisali tadašnji predsjednici Tuđman i Izetbegović.

Poziv za sudjelovanje na izvanrednoj skupštini, doznajemo, poslani su predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću, i ministrici vanjskih poslova Vesni Pusić, a uz poziv poslana je i Izjava o položaju Dubrovačko-neretvanske županije koju su usvojili akademici, saborski zastupnici, čelnici Dubrovačko-neretvanske županije, gradova i općina, sveučilišta i visokih učilišta, političkih stranaka, gospodarskih komora, udruga civilnog društva i branitelja.

Kako doznajemo Vlada bi 19. rujna trebala uputiti sporazum o granici na ratifikaciju u Sabor. 

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana