Natrag
20.4.2019 10:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Izravan pristup ponudi destinacije

25.1.2012 @ 10:43 Baldo Marunčić Aktualno
3;3

Podijelite:

Kao novi i inovativni pokret u pružanju turističkih ponuda i informacija te kao prvi svoje vrste u Europi, studio Beluga osmislio je GUIDOO – info guide system odnosno interaktivni turistički vodič. 

GUIDOO je samostojeći interaktivni informacijski stup (totem), osjetljiv na dodir (touchscreen), koji će biti pozicioniran na visoko prometnim lokacijama Grada Dubrovnika i okolice,  te će biti dostupan putem interneta i mobilne aplikacije. GUIDOO također omogućuje da gosti imaju direktan pristup svim informacijama i ponudama, u realnom vremenu o našoj destinaciji, predstavljeno na najučinkovitiji način.  

Analizirajući razne statističke podatke o turističkoj usluzi, kontinuirano se provlači pitanje informiranosti gosta prilikom dolaska u određenu destinaciju. Na temelju dosadašnjeg rada u primjeni novih informatičkih tehnologija i aplikacija, studio Beluga osmislio je i realizirao ovaj uređaj koji sa  svojom tehničkom pristupačnosti i jednostavnosti uporabe, omogućuje korisniku jednostavan i funkcionalan pristup informacijama.

Cilj je da GUIDOO – info guide system pridonese razvoju hrvatskog i regionalnog tržišta u informiranju putem interneta, mobilne aplikacije i informacijskog sustava, te da se uvedu novi trendovi u tom području.

Primarna djelatnost tvrtke studio Beluga  je izrada kreativnih i kvalitetnih rješenja vizualnog identiteta, grafičkog i web dizajna, interaktivnog dizajna za touchscreen rješenja,  marketinga te izrada 3D vizualizacija i animacija.  Cilj im je pomoći klijentima u postizanju marketinških ciljeva kroz inovativno vizualno označavanje, inteligentni dizajn, pristupajući projektu sa klijentom u centru pozornosti.  

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana